2012. január 23., hétfő

Siesta 24 bébi szandál csatos tépőzáras (bth.15cm) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen látható, többet használt, de még jó állapotú szandál.
1. kézből adom, számlát mellékelem hozzá. Egy nyarat használtuk, ez már azért látszik rajta, de aki ismeri a márkát, tudja, hogy 2-3 kisgyerek ki tudja használni. Bőr szandál, gumi talppal. Több helyen állítható, remekül fogja a lábacskát. Nagyon jó, hogy elől nem teljesen nyitott, mivel az a tapasztalatom, hogy ilyen korban még nem tudnak vigyázni az ujjacskáikra, így sok balesettől megkíméltük magunkat.
Hibái:
Talpa minimálisan kopott, csat széléről lekopott a festék, nagyujjnál picit megkopott a bőr, belső oldalaknál picit megengedett a ragasztó, de ez a viselését nem befolyásolja, ill. belül van, nem látszik (fényképeztem).
Ismertetői:
Ha gyermeke az első lépéstől Siesta cipőt hord, jó eséllyel megelőzheti a lúdtalp kialakulását. A Siesta cipő biztosan tartja gyermeke lábát az első lépéseknél. Ön pedig biztos lehet benne, hogy gyermeke számára a legjobb, legegészségesebb gyerekcipőt választotta.
Méretei: beleírt 24-es 
Belső talphossz 15-15, 5 cm, külső 17 cm.
Átvehető Tatabánya (Gál), Budaörs vasútállomás (2 fix időpontban) vagy postázom (postaköltség saccolt). 100 Ft alatt csak személyes átvételt vállalok!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 11:54
. Siesta 24 bébi szandál csatos tépőzáras (bth.15cm) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése